Збірник «ЛІС»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Нова книга для дітей про тварин в нашому інтернет-магазині знайомить малюків з мешканцями лісових хащ Європи і України. У дятла, кабана, оленят, білки, сови і крота є, виявляється, один спільний великий будинок - дуже гостинний, щедрий на дари і казково красивий. Завдання дитячої книги наклейок «Ліс» - не тільки розповісти про цікаві моменти рисах і звичках лісових жителів - частих героїв дитячих казок. Але і прищепити бажання дітворі частіше ходити в гості в цей воістину чарівний будинок, ставитися з повагою і любов'ю до його господарям. І тоді сама назва цього будинку стає чарівним! Як тільки вимовляєш його, простір навколо, немов, наповнюється ароматом хвої, цілющих трав і лугових квітів. Ілюстратор і автор текстів про лісових тварин Елеонора Барзотті разом з дизайнерами та редакцією видавництва Пегас чудово передає дітям через книжкові сторінки цю казкову атмосферу. У цьому здорово допомагають 40 наклейок з лісовими тваринами, квітками, грибами. А також великі контури розмальовок соні, оленя, їжака, куниці, білки, кабана. У ємних описах гранично доступно, просто і зрозуміло виділяється головна, характерна риса кожного лісового жителя: навіщо кабан риє своїм рилом землю; для чого кріт викопує довгі ходи під землею; коли полює лисиця; яку птицю і чому називають пересмішник Малюка чекають також захоплюючі, ігрові завдання і весела, цікава гра.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.