Альбом «Малятко-зайченятко. Моя сім’я»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис
Веселе та допитливе зайченятко пропонує познайомитися зі своєю великою дружньою родиною. Ніжна і любляча матуся, веселий і мужній татко, розумна та красива сестричка, маленький братик, а ще бабуся і дідусь, з якими просто ніколи сумувати! Виконуючи різноманітні завдання для розвитку логіки, уваги, пам'яті та дрібної моторики, дитина засвоїть нові слова, поняття і навчиться впевнено тримати олівець. «Малятко-зайченятко» - це серія книжок із наліпками для малюків у віці від двох років. • Усі завдання на сторінках яскравих книжечок підібрано і побудовано так, що дитина може працювати над ними їх навіть самостійно. • Великі наліпки зручно клеїти, а товстий контур малюнків приховає недоліки при розфарбовуванні. • Заокруглені краєчки книжечок цілком безпечні для малюків.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.