Томашевська Н. «Малюємо пальчиками»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Ну, скажіть, хто з батьків не знає, що малювання - одне з найулюбленіших занять малюків? Особливо пальчиками, причому відразу усіма, і долоньками теж. Умовляти помалювати пальчиками дітвору довго не доведеться. Тим більше, весь навколишній світ - від власної кофтинки, живота і щік до меблів і шпалер - використовується в якості художнього полотна. Ось вже, дійсно, «чудове» заняття ... А з нашої новою книжкою «Малюємо пальчиками» в серії «Веселий старт» ця улюблена забава дітвори і насправді чудове заняття. І без всяких лапок! Мало того, воно і дуже корисне! Оскільки розвиває дрібну моторику рук, сприйняття кольорів, просторове мислення і, звичайно ж, фантазію. Матеріалом для таких занять будуть спеціальні фарби, а інструментом ... як раз ті самі пальчики і долоньки карапуза.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.