Збірник «Машинки + англійські слова »

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Дитяча фантазія... дитяча творча уява… Великі різнобарвні малюнки в книжковій новинці «Машинки» чудово розвивають ці найважливіші властивості дитячої свідомості. Разом з цією книжкою малюк вирушить у справжню подорож дорогами великого міста. Він покатається на лімузині, мінівені, пікапі — на вибір. А захоче — навіть на самоскиді чи пожежній машині! А ще візьме участь, нехай і в уявних, авторалі, перегонах на болідах, автопробігу на позашляховику крутими світовими трасами, «політає» кам’янистими схилами на біґфуті! Скільки нових термінів, що означають тип і призначення тієї чи іншої машини, відкриє для себе дитина з цієї книжки! Вона помандрує навіть у далекі, невідомі країни. Може, й до моря. А й справді, чом би не поїхати на такій гарненькій машині, як на малюнку в цій книжці, до зелених пальм на екзотичний заморський відпочинок! Стривайте, але який же заморський відпочинок — без елементарного знання іноземної мови? Не хвилюйтеся! Це враховано в цій книжці. Англійську для спілкування під час автомандрів і на відпочинку під пальмами, звичайно, з нею не засвоїш. У неї мета набагато скромніша, а проте, дуже важлива: познайомити малюка з англійськими словами на автомобільну тематику, можливо, першими в його житті, пробудивши тим самим стимул до вивчення англійської мови; за допомогою великих яскравих ілюстрацій візуально дати уявлення дитині про різні види і типи автомобілів; розвинути допитливість, прагнення до пізнання навколишнього світу; проводити вільний час, розважатися корисною, розвивальною грою в машинки й подорожі на автомобілях із зручною, компактною, міцною дитячою книжкою.
Що ще купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.