Д'Есклеб Сільві, Д'Есклеб Ноемі «Монтессорі. 150 занять із малюком удома. 0–4 роки»

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
Унікальна методика, створена Марією Монтессорі, спрямована на всебічний розвиток дитини з перших місяців життя. Саме в ранньому віці мозок малюка сприймає все нове найінтенсивніше, й завдання батьків — якомога корисніше використати цей період. У книзі «Монтессорі. 150 занять із малюком удома. 0–4 роки» ви знайдете вправи, які дадуть змогу займатися з дитиною в будь-який час і в будь-якому місці. Завдання розподілені за віком і тематикою: навчання практичним навичкам, розвиток сенсорного сприйняття, знайомство з математикою, розвиток мовлення й пізнання навколишнього світу. Усі вправи описані докладно й зрозуміло, я в якості наочних посібників можна використовувати речі домашнього вжитку. Цей посібник допоможе вашій дитині вчитися новому й розвиватися із задоволенням.
Що ще купити
Свинка Пеппа. Велика книга ігор

Сборник

Свинка Пеппа. Велика книга ...
107 грн.
Купити
Дракони

Энциклопедия

Дракони
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.