Федієнко Василь «Мовлення дитини»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
Робочі зошити серії «ДИВОСВІТ», укладені за програмою «Я У СВІТІ», допоможуть вам якнайкраще підготувати дитину до школи. Посібники серії однаково ефективно можуть бути використані як для індивідуальних занять, так і для колективної роботи з дітьми у дошкільних навчально-виховних закладах. Під час укладання зошитів було використано інноваційну технологію інтегрованих занять. Тобто до занять із кожної дисципліни було інтегровано матеріал з усіх базових напрямів навчання: природознавства, суспільствознавства, математики, логіки, розвитку мовлення тощо. Цей посібник допоможе вам сформувати у дітей старшого дошкільного віку (6—7-й рік життя) елементарну мовленнєву компетентність. Зміст дібраних завдань спрямований на розвиток фонематичного слуху, комунікативного мовлення, логічного мислення, навчання елементів грамоти, збагачення словникового запасу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.