Мур Гарет «Нові інтелектуальні ігри для розумних дітей»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Приготуйся до наукової подорожі сторінками цієї захопливої книжки, повної загадок та задачок. Розв’яжи понад 100 STEM-головокруток, перевір свої знання з науки, технологій, інженерної справи та математики. На тебе чекають динозаври й прадавні мамонти, планети Сонячної системи й електромобілі, шифри азбуки Морзе, ракети, супутники, головокрутки-калькудоку, стрілкові судоку — так багато всього, від загадок з хімії та математичних лабіринтів до нанотехнологій та інженерних винаходів. Розгортай книжку, обирай будь-яке завдання (адже вони розташовані в довільному порядку) та з’єднуй, рухайся, вираховуй, запам’ятовуй і записуй правильні відповіді. У кінці книжки є відповіді-рятівники, тож не бійся помилятися.Щасти тобі та веселих розваг!
Що ще купити
Букварик (блакитний)

Букварь

Букварик (блакитний)
153 грн.
Купити
Велика книга розмальовок для малят

Раскраски

Велика книга розмальовок ...
157 грн.
Купити
Альбом з розвитку мовлення для малят

Батяева Светлана

Альбом з розвитку мовлення ...
139 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.