Федієнко Василь «Один чи скільки?»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
Видання подарує вам і вашому малюкові немало цікавих моментів. Перш за все це навчальна гра, яка допоможе дитині навчитися рахувати до 10 і вивчити числа від 1 до 10. Вважаючи звіряток або ягідки, малюк краще запам'ятає графічний образ цифр, навчиться порівнювати предмети, спіткає поняття «більше» або «менше». Книжечка також посприяє розвитку у дитини образного мислення і уяви.
Малюк навчиться знаходити загальні ознаки предметів, порівнювати їх за розмірами (великий або маленький), за формою (круглий або довгастий), кольором і т. Д. На сторінках цієї картонки дитина побачить і легко знайде спільну, наприклад, між бананом і курчам (жовтий колір), огірком і крокодилом (колір і форма). Розвиваючи спостережливість і творчі здібності, малюк зможе згодом призвести і власні приклади. Кожен розворот книги з яскравими стильними малюнками має окремий колір, тому дитина вивчить 10 кольорів, легко зможе визначати кольору предметів.
Також малюк ознайомиться з різноманітністю навколишнього світу. Описуючи ізображенниєпредмети, тварин, рослини, плоди, маленький розумник буде розвивати усне мовлення та словниковий запас. Ця книжечка заохочує дитину до знань, а також сприяє розвитку образного мислення і уваги, навичок мови і рахунки. Видання незвичайного формату не тільки допоможе навчитися рахувати до 10 і вивчити цифри від 1 до 10, а й перетворить навчання в веселу гру.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.