Збірник «Овочі, фрукти та ягоди + англійські слова»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
З такими «героями», як на малюнках цієї книжки, англійську мову вчити цікаво й весело. І взагалі, про цю книжку для малюків можна сказати одразу сміливо й напевно, без будь-яких перебільшень: вона надзвичайно цікава і страшенно захоплива. Тож неодмінно сподобається всім малюкам: хлопчикам і дівчаткам, тишкам і непосидькам, тим, кого доглядають удома, і тим, хто ходить до садочка, мовчунам і тим, у кого «рот не закривається». Чому так беззаперечно? Сама назва «Фрукти, ягоди та овочі» вже говорить про те, що на дітей чекає зустріч з найрадіснішими дитячими емоціями — емоціями від зустрічі з найулюбленішою смакотою. Фрукти, ягоди та овочі на великих кольорових, «соковитих» малюнках — немов справжні. Так і хочеться взяти їх рукою прямо з малюнка і зразу скуштувати червоне стигле яблучко, жовтий, як місяць, банан, запашну малину і наповнену світлом, немов яскрава лампочка, грушу. А які дивовижні таємниці відкриває ця книжка! Виявляється, що: мармелад роблять з яблучного повидла; чудовий чай заварюють з гілочок малини; помідори бувають жовтими; солодкий перець називають паприкою; найбільша ягода на світі — кавун. Про кожен смачний плід у книжці є цікава інформація. І не просто цікава, а й корисна! по-перше, для розвитку знань про навколишній світ, по-друге, для дитячого здоров’я. Хто ніколи не бачив ананаса, тепер не заспокоїться, доки його не скуштує. У книжці написано, що він схожий на велику шишку. Цікаво, а чи так насправді! І тепер, звичайно ж, слід неодмінно скуштувати кашу з великого солодкого гарбуза. Ох, і смачно!
Що ще купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.