Збірник «Професії + англійські слова»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Як буде слово «лікар» англійською мовою? А «пожежник»? А ще — як буде по-англійськи «вихователь», «балерина», «модельєр» і «столяр»? Як усе це пишеться, читається і вимовляється англійською, за допомогою цієї розвивальної книжки «Професії» освоїти легко і просто. Допоможуть у цьому яскраві, кольорові літери під великими малюнками і транскрипція. А ось як дохідливо розповісти 3–4-річноому малюкові, що це за професії — модельєр, програміст, фермер, батькам доведеться трішки постаратися. Що таке вихователь — зрозуміло й без пояснень. Хто з дітей не знає, що робить вихователька в групі? Напевно, цікавіше бути кухарем! Особливо тим, що робить тістечка і морозиво! Якщо, звісно, є такі спеціальні кухарі! Ця невелика дитяча розвивальна книжка сприяє спілкуванню з дітьми. Щоб вони змалечку розуміли, що кожен дорослий кимось працює. І щоб стати цим «кимось», треба любити читати книжки і прагнути пізнавати навколишній світ... нехай спочатку він буде в малюнках книжок
Що ще купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.