Волкова Юлия «Природне довкілля»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
Працюючи за цим зошитом, дитина сформує позитивне ставлення до себе, розширить елементарні уявлення про будову тіла, здобуде елементарні навички особистої гігієни, розширить уявлення про предметне довкілля, здобуде знання про сім’ю та рідний край, про доброту, чуйність, товариськість, людяність. Матеріал зошита дібрано за чотирма основними тематичними напрямами: «Природа навколо мене», «Світ неживої природи», «Світ живої природи», «Природа космосу». Пропоновані завдання покликані виконувати три основні функції: навчальну (збагачення уявлень про природне довкілля), виховну (виховання екологічної культури спілкування зі світом природи, бережного ставлення до природного довкілля) та розвивальну (формування навичок спостерігати, досліджувати, аналізувати, виділяти головне, розмірковувати й обговорювати свою думку, здійснювати серіацію та класифікацію). Деякі заняття передбачають проведення елементарних дослідів, що є дуже важливим для розвитку пізнавальної активності дітей. Дидактичні ігри, вірші, прислів’я, загадки, народні прикмети, запам’яталочки, вміщені на сторінках зошита, зроблять навчання дітей цікавішим.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.