Розмальовки «Різдвяні забавки. Розвиваюча розмальовка»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис
Розвиваюча розмальовка «Різдвяні забавки» стане гарним подарунком для дитини і допоможе створити особливий святковий настрій для всієї сім’ї.

Розфарбувати малюнок, вивчити вірш, колядку або засіванку, провести поштаря до святого Миколая — на кожній сторінці книги ви знайдете цікаві розвиваючі завдання, які так весело виконувати напередодні новорічних свят.

І не забудьте про головне завдання — написати листа святому Миколаю та замовити святковий подарунок. Для цього вам стане у нагоді шаблон, який також є у цій чарівній розмальовці. Ще один сюрприз «Різдвяних забавок» — святкоiв налiпки, за допомогою яких можна прикрасити малюнок, листівку або змайструвати власну новорічну прикрасу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.