Шнайдер Ліана «Софійка йде до лікаря»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис

Для дітей світ дивовижний своїми відкриттями. Однак не всі події приємні і зрозумілі. Наприклад, візит до лікаря лякає своєю невідомістю, до того ж мама весь час повторює, що боятися нема чого - кожен злякається. У подібній ситуації опинилася і маленька Софійка, її чекає прийом у лікаря, куди вона відправитися разом з мамою. Захоплююча історія маленької непосиди, кольорові ілюстрації та зрозумілий сюжет - все це подарує дитяча книга «Софійка йде до лікаря». Історія буде цікава дітям дошкільного віку, разом з головною героїнею вони дізнаються, що відбувається за дверима лікарського кабінету. Як вимірюють зріст і вагу, перевіряють зір і слух, проводять огляд. Прослухавши історію, дитина перестане боятися лікаря, і візит не завдасть психологічної травми Для гармонійного розвитку малюка і активного пізнання навколишнього світу психологи рекомендують читати оповідання про дітей так дитина зрозуміє, що вона не самотня у своїх переживаннях. Проживаючи разом з героями розповіді все ситуації, малюк психологічно готується сприймати нову незрозумілу ситуацію позитивно. Оповідання про дітей є важливою складовою виховання, вони попереджають появу страхів і тривожності.

Читання дуже важливе для успішного розвитку дитини. Щоб ваш малюк полюбив читати, саме ви повинні зробити перший крок. Разом розглядайте книжки з яскравими ілюстраціями і обов’язково читайте вголос, адже таке спільне читання…

*…зближує батьків і дітей;

*…розвиває мовлення дитини;

*…пробуджує в дитині радість від пізнання нового.

В ідеалі достатньо читати дитині 15—20 хвилин щодня. Головне — обрати затишний куточок і правильну книгу, що відповідає віковим особливостям малюка.

У серії«Читай і відкривай» ви знайдете багато книг з яскравими ілюстраціями для дітей, які ще не вміють читати. Насолоджуйтесь читанням разом!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.