Шнайдер Ліана «Софійка йде до школи»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис
Перший день в школі - хвилююча подія для кожної дитини. Як він пройшов у маленької Софійки, ви дізнаєтеся з нового оповідання «Софійка йде в школу». Автором серії є Ліана Шнайдер, письменниця добре знайома з особливостями дитячої психології. Перед кожною дитиною лежить цілий світ, що тягне своїми можливостями і лякає несподіванками. Познайомитись з ним допомагають прості і зрозумілі дитячі книжки які батьки читають разом з дитиною.

Розглядаючи картинки, слухаючи текст і задаючи питання, дитина з головою занурюється в історію, переживає разом з головною героїнею все емоції, знайомиться з незрозумілою ситуацією. Серія про Софійку допомагає уявити малюкові ще незвіданий світ, розсіяти страхи і помилки, відчути себе впевненіше і сміливіше.

Зрозуміла мова, прості і доступні сюжети роблять дитяче оповідання маленьким театром, де малюк приміряє на себе події, що відбуваються з Софійкою. Боїться і хоче піти в школу, хвилюється і збирає портфель, соромиться і заводить нових друзів - все це події першого дня в школі. Прочитавши оповідання «Софійка йде в школу», дитина буде психологічно готова до нових подій та незвичних ситуацій. Історії про кумедну та допитливу дівчинку Софійку допоможуть вам відкрити дитині світ і привити їй любов до читання. Разом розглядайте книжки з яскравими ілюстраціями і обов’язково читайте вголос, адже таке спільне читання…

*…зближує батьків і дітей;

*…розвиває мовлення дитини;

*…пробуджує в дитині радість від пізнання нового.

В ідеалі достатньо читати дитині 15–20 хвилин щодня. Головне — обрати затишний куточок і правильну книгу, що відповідає віковим особливостям малюка.

У серії «Читай і відкривай» ви знайдете багато захоплюючих історій для дітей від трьох років.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.