Збірник «ТЕСТИ та ПРОПИСИ 5+»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Нова дитяча розвиваюча і навчальна книга "Тести і прописи 5+" покликана: протестувати методом вдумливого виконання завдань рівень дошкільної підготовки в 5 років навичок читання, мовлення, рішення логічних і арифметичних вправ, володіння письмом і малюванням фігур у шкільних прописах; "Підтягти" базові навички дошкільної підготовки, виявляючи "слабкі ланки" в процесі практичного використання наших тестів і прописів від 5 років; Повторити і закріпити вже набуті до 5 років знання і вміння читати, рахувати, логічно мислити, писати цифри, букви, різні фігури і елементи в прописах. В кінці книги є розворот з справжніми шкільними прописами, де потрібно написати за зразком всі букви алфавіту і приклади буквосполучень. Потренувати шляхом розв'язання вправ у відповідних розділах книги "Тести і прописи 5+" пам'ять, увагу, кмітливість, творче мислення; Запропонувати дитині корисну, активну, розвиваючу гру, стимулюючу бажання "спілкуватися" з традиційної паперової книжкою. Для цього у виданні передбачені 105 кольорових барвистих наклейок тварин, в тому числі, морських і річкових, легкових і вантажних "тачок", іграшок, посуду, лісових рослин і ще багато всякого різного.
Що ще купити
Легка англійська (українською та англійською мовами)

Федиенко Василий

Легка англійська ...
90 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.