Тести «Тести+завдання 6-9»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Книга з розвивальними завданнями для дітей від 6 до 9 років. В її основі — унікальна методика тестування й «підтягування» навичок лічби, логічного, просторового, образного мислення дошкільнят і дітей молодших класів. Унікальність методики в тому, що вона: - розроблена за принципом «від простого до складного». Це дозволяє працювати з книгою дітям різного віку. Для 5–6-річних малят — як навчальний посібник з елементами нового матеріалу. Для 8–9-річних дітей — оптимальний спосіб повторити й закріпити на практичних прикладах засвоєні навички математичного і логічного мислення. Підготовлена педагогом-практиком з багаторічним досвідом. Відповідно, апробувана на заняттях у дошкільних групах і початкових класах середніх шкіл в Україні. Як результат — в одній книжці поєднані інтенсивність, обсяг і перевірені на практиці максимально корисні розвивальні завдання. Користь завдань гармонійно поєднана із захопливою, ігровою формою. Матеріал підібрано таким чином, що книга є не лише активною формою тестування і розвитку навичок математичного, логічного, образного мислення, але й активного, захопливого дозвілля. Кожна головоломка і кросворд, кожен лабіринт і ребус, логічні ігри й кожна задачка на правила лічби — цікава, часом «прикольна» сюжетна гра. Веселі, яскраві, динамічні ілюстрації, дух змагання завдань, оригінальні розмальовки роблять книжку чудовим розважально-розвивальним посібником для групових занять.
Що ще купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.