Тести «Тести+завдання 7+»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
7 років — відповідальний вік. Для багатьох — особливий. Ще б пак! Адже це вже 1-2 клас середньої школи. Тому й навчальні, розвивальні посібники для цього віку теж мають бути особливими. Мета цієї книжки — ефективна практична позакласна допомога в розвитку навичок логічного та образного мислення, кмітливості, творчої уяви, правил елементарної лічби. А ще — певних рис дитячої вдачі, які закладаються у віці 6–7 років. І які є основою всіх подальших успіхів не лише в навчанні, а й узагалі на всьому людському життєвому шляху. І всі розвивальні, навчальні методики в наших книжках створено для досягнення, передусім, саме цієї мети. «Тести 7+» у процесі виконання розвивальних завдань виробляють у 7-річних діток:
  • прагнення і вміння доводити розпочату справу до кінця;
  • посидючість і завзятість у розумовій роботі;
  • старанність і уважність під час виконання завдань на уроках та вдома;
  • бажання і вміння працювати з традиційною, паперовою книжкою, що, зрештою, сприяє поглибленню й багатогранності внутрішнього світу людини.
Книгу складено з урахуванням багаторічного практичного досвіду роботи в групах позакласної підготовки в початковій школі та занять із 6–7-рчними дітьми в дошкільних підготовчих закладах.
Що ще купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.