Шнайдер Ліана «У Софійки з'являється кошеня»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис
Яка дитина не мріє про маленького та пухнастого друга? Це питання стало темою нового оповідання про Софійку. Дівчинка довго мріяла про кошеня і випадково у них в будинку оселилася кішечка Мау. Крім радісних ігор в житті Софійки з'явилися ще й турботи. Адже за улюбленцем потрібно доглядати, водити його до ветеринара, прибирати розкидані речі, привчати до дряпки і туалету.Подібні дитячі оповідання допомагають задуматися про наслідки вчинку. Психологи рекомендують обговорювати з дітьми ситуацію, пояснювати, запитувати їхню думку. Історії про Софійку зроблять розмову конструктивною та цікавою для обох співрозмовників. Читаючи розповідь, можна разом з малюком обговорювати хвилюючі його питання, розглядати картинки і переживати пригоди разом з головними героями. Фахівці з розвиваючого навчання стверджують, що якісні книги для дітей повинні знайомити малюка з навколишнім світом, вчити як чинити в тій чи іншій ситуації, співпереживати і допомагати друзям та близьким. Оповідання про дітей є найбільш зрозумілою формою для більшості маленьких непосид. Асоціюючи себе з головним персонажем, малюк проживає його історію, вчиться і пізнає світ.

Історії про кумедну та допитливу дівчинку Софійку допоможуть вам відкрити дитині світ і привити їй любов до читання. Разом розглядайте книжки з яскравими ілюстраціями і обов’язково читайте вголос, адже таке спільне читання…

*…зближує батьків і дітей;

*…розвиває мовлення дитини;

*…пробуджує в дитині радість від пізнання нового.

В ідеалі достатньо читати дитині 15–20 хвилин щодня. Головне — обрати затишний куточок і правильну книгу, що відповідає віковим особливостям малюка.

У серії «Читай і відкривай» ви знайдете багато захоплюючих історій для дітей від трьох років.

Насолоджуйтесь читанням разом!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.