Авторська група МАГ «Вчимося з Марусею та Ведмедем: Математика»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис
Ваш малюк eже підріс, а отже, настав час готуватися до школи і потрошку знайомитися із математикою. Який же це складний, а часом навіть нудний процес! Але хіба навчання дошкільнят може бути нудним? Звичайно, ні! І ця книга - яскравий доказ цього. Героїня нашої книжки - весела бешкетниця Маша - весь час вигадує для малюка нові забави: цікаві ігри, захопливі вправи. Виконуючи її завдання, малюк непомітно для себе дізнається багато нового: вивчить цифри, познайомиться з геометричними фігурами, спробує розв'язувати приклади і навчиться логічно мислити. Коли граєшься з нашою книгою, усе це дуже просто і цікаво! Навчання математики стане і цікавим, і корисним для малюка, адже в цій книзі: - цікаві завдання та ігри, вигадані Машею; - яскраві наліпки для знайомства з математикою; - розмальовки; - призові наліпки-медальки; - спілкування з улюбленим героєм. Мова видання - українська

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.