Игнатьева С.А «Велика книга дошкільнятка. Математика, читання, письмо, логіка (4-6 років)»

Комплектація книг Торсинг 1 робочий день!

Опис
«Велика книга дошкільнятка» складається з чотирьох розділів. Розділ «Граємо та пишемо» допоможе підготувати Вашу дитину до опановування складними навичками письма.У розділі «Говоримо і читаємо» підібрані різноманітні цікаві завдання, за допомогою яких дитина навчиться визначати місце звука в слові, читати склади, слова і невеликі оповідання, говорити, складати розповіді та казки. Розділ «Думаємо та рахуємо» допоможе розвинути у дошкільнят математичні здібності та ознайомити з поняттями, які стануть йому корисні під час навчання в школі. А виконання цілеспрямовано підібраних нестандартних завдань у розділі «Мислимо та вирішуємо» розвиватиме творчі здібності дитини. Всі завдання містять ігровий момент і побудовані в захопливий для дитини формі.
Що ще купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.