Воронина Леся «Знайомий сніговик. Рівень 2»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис
Напередодні Нового року Оля ліпила сніговика і захворіла. Лежить у ліжку, сумує за розвагами та мріє про Гавчика — справжнє щенятко. До неї в гості приходить сніговик, якого вона зробила, і пропонує здійснити подорож на Чарівну гору. Що це за місце, кого вони там зустрінуть? Оповідання Лесі Ворониної «Знайомий сніговик» запрошує в новорічну мандрівку та переконує: якщо вірити в дива, вони обов’язково справдяться. Серію «Читальня» адресовано учням початкової школи для самостійного читання чи опрацювання на уроках. «Читальня» має три рівні складності тексту. Серію розробили та апробували методисти НЦ «Мала академія наук України», експерти з дитячого читання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.