Святенко Сергій «50 уроків англійської. Говоримо без помилок. Ок?»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Досі відчуваєте страх сказати щось не так англійською? Все ще плутаєтесь в артиклях і часах? Втомилися червоніти, спілкуючись з англомовними друзями і колегами? Книжка досвідченого перекладача та викладача англійської мови Сергія Святенка допоможе всім, хто має намір писати і спілкуватись англійською правильно. Автор максимально просто, зрозуміло та чітко пояснює не лише найпроблемніші і найскладніші моменти в англійській, а й саму логіку цієї мови та спосіб мислення людей, які нею говорять від самого народження. Яскраві ілюстрації Анастасії Щербань, які створені до кожного уроку, допоможуть засвоїти матеріал і впевнено та без помилок заговорити англійською.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.