Селбі Ендрю «Анімація»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Від написання сценарію — і до презентації готової роботи: замість укласти звичайний собі підручник для студентів, Ендрю Селбі зробив комплексний і динамічний «репортаж із місця подій», послідовно розглядаючи етапи різних видів анімації та ілюструючи їх яскравими прикладами робіт Walt Disney Studios, Warner Bros., Pixar і десятка інших найвідоміших студій. Крім збалансованого поєднання теорії та історії анімації, ви знайдете тут практичні поради для початківців: починаючи від оформлення портфоліо й принципів ефективної самопромоції й закінчуючи написанням мотиваційного листа та підготовкою до співбесіди. «Уперед, до успіху!» — закликає вас Ендрю Селбі, і це не та пропозиція, від якої можна відмовитися.
Що ще купити
Сучасний англо-український та українсько-англійський словник

Зубков М.

Сучасний ...
348 грн.
Купити
Скоро до школи

Федиенко Василий

Скоро до школи
425 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.