Буквар «Буквар (логопедичний)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Буквар з логопедичними вправами і порадами батькам. Допоможе малюку читати та правильно вимовляти всі звуки. Для впевненого спілкування та успішного навчання дитині потрібна чітка та правильна вимова звуків. Як цього досягти? Звичаино, за допомогою веселих занять. У букварі до кожної літерки дібрано логопедичні вправи, веселі віршики, скоромовки, чистомовки, шуканки, лабіринти та багато іншого. Лiтeри в цій книжці розміщено в певному порядку, який дозволить навчатися від простого до складного. Малюк правильно вимовлятиме звуки окремо та в словах, легко й невимушено вивчить літери української абетки. А велика кількість цікавих та пізнавальних текстів допоможе навчитися швидко читати. Майбутньому школярикові сподобається навчатися граючись!
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.