Словник «Collins: як говорити англійською. Розбираємося з нюансами слововжитку »

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
«Як говорити англійською» від всесвітньовідомого видавництва Collins — це видання, що має на меті допомогти студентам будь-якого віку правильно використовувати окремі слова та вирази задля найточнішої передачі сенсу сказаного. Книгу побудовано у форматі словника, в якому статті впорядковано за алфавітом — і кожна містить максимально просте пояснення того, як і в яких випадках слід використовувати те чи інше слово, а також взаємодію цього слова з іншими. У статті також включено витяги з корпусу англійської мови Bank of English, що демонструють реальне вживання цих слів у щоденному спілкуванні з уточненнями про різницю між американським та британським варіантами. Окрім цього, у книзі подано короткий довідник з граматики, спеціально адаптований до потреб українського читача. Ефективний довідник, який містить надзвичайно прості пояснення майже всіх складних моментів вживання лексики англійської мови
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
154 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.