Збірник «Динозаври (жовта обкладинка)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Сьогодні створено так багато мультфільмів про динозаврів та їхній час, що діти «захворіли» на динозавроманію. Вони із задоволенням поглинають будь-які відомості про рогатих, шипастих і зубастих чудовисьок. Але інформація з мультиків не зовсім правильна, а юним дослідникам епохи динозаврів цікаво, як же все було на Землі насправді. Малюкам не цікаві наукові статті вчених-палеонтологів, адже в них багато термінів і описів. Інформація про істот повинна бути чіткою і короткою. Як називається ящір? Хижак або травоїдний? Чим харчувався? Як захищався? Як пересувався? В якому середовищі жив?

Саме таку інформацію пропонує малюкам нова книжка видавництва «Пегас» «Динозаври». У ній чомучки побачать своїх улюблених ящерів у «серйозному» вигляді, такими, якими їх уявляють собі вчені, й прочитають або послухають короткі розповіді про життя і поведінку різних видів доісторичних монстрів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.