Журавльова А. «Домашня логопедія»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
Посібники серії орієнтовані на дітей 4—6 років (залежно від рівня попередньої підготовки) та охоплюють практично всі напрямки підготовки до школи — буквар, математика, логіка, розвиток навичок читання та правильної вимови звуків, початкові знання про Землю та космос тощо. Посібники стануть дійсно найкращим подарунком для маленьких та допитливих майбутніх геніїв. Цей унікальний посібник допоможе малюкові зробити перші кроки у пізнанні дивовижного світу навколо нас. Він розповість дитині про Сонце та Місяць, про планети та зорі, про природу різних куточків світу. Разом із героями книги маленькі читачі здійснять захопливу мандрівку навколо земної кулі, познайомляться з мешканцями материків та океанів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.