Збірник «Довідник. МАТЕМАТИКА»

Комплектація книг Литера 1 робочий день!

Опис
Зміст і розміщення матеріалу довідника дозволяє використовувати його як у закладах загальної середньої освіти, так і в школах з поглибленим вивченням математики. Він зручний для підготовки до вступу до університетів та інститутів, а також для студентів педагогічних спеціальностей, які вивчають елементарну математику. На початку кожної теми розділу розглянуто приклади і методи розв’язування задач, викладено додатковий теоретичний матеріал і методичні поради. До кожної теми підібрано задачі для вправ, і до деяких із них подано розв’язки. Дещо ширше, ніж у шкільній програмі, викладено такі питання, як розв’язування рівнянь і систем рівнянь, доведення і розв’язування алгебраїчних і трансцендентних нерівностей, обернені тригонометричні функції, нестандартні тригонометричні рівняння, умовні рівності тощо. Видання адресоване учням, абітурієнтам і всім тим, хто любить математику і бажає в ній удосконалюватися, вміти самостійно розв’язувати задачі, які виходять за рамки шкільної програми.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.