Тучина Н. «A Way to Success. Шлях до успіху. Практична англійська фонетика для студентів університету. Рік 1»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
A Way to Success: Practical English Phonetics for University Students. Year 1
Посібник повністю відповідає програмі першого курсу мовного ВНЗ і органічно пов’язаний з іншими підручниками навчального комплексу «A Way to Success». Посібник розроблено в руслі сучасних освітніх вимог, які визначають компетентнісний підхід у навчанні як максимально продуктивний, і спрямовано на розвиток фонетичної компетенції студентів філологічних факультетів. Посібник складається з двох розділів, перший з яких ставить за мету засвоєння студентами основних понять фонетики. Основними видами навчальної діяльності на цьому етапі є аналітичні завдання, у ході яких студенти знайомляться з необхідною інформацією і роблять власні умовиводи щодо певних фонетичних явищ. Другий розділ присвячено практичному опрацюванню звуків і інтонаційних моделей. Поряд із вправами на рецепцію і репродукцію звуків та ритміко-інтонаційних моделей використовуються вправи, пов’язані з поділом слів на склади та наголосом в англійській мові.
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
154 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.