Голицинский Ю. «Граматика. Збірник вправ/7-е видання»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис

У збірнику подано вправи з усіх розділів англійської граматики. Вправи містять нескладну лексику, матеріал для запам'ятовування основних граматичних форм і вироблення навичок їхнього застосування. Збірник доповнено теоретичним матеріалом і словниками. Призначений для учнів 5-9 класів базових шкіл і шкіл з поглибленим вивченням англійської мови. Буде корисним для абітурієнтів, а також студентів молодших курсів вищих навчальних закладів. 7-е видання. Виправлення та доповнення Голіцинська Н.А. Схвалено Міністерством Освіти і науки України до використання в навчально-виховному процесі (Протокол засідання предметної комісії з іноземних мов НРМ від 16.11.2006 року №3)

8-е видання

Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
58 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.