Фісіна А.О. «Хвилясті лінії. Клітинка»

Комплектація книг Торсинг 1 робочий день!

Опис
Серія прописів, що допоможе вашій дитині навчитися впевнено тримати олівець і ручку, підготуватися до письма. Регулярно тренуючись малювати прості та хвилясті лінії по клітинках, відтворювати візерунки на рівній відстані один від одного, малюк легко отримає навички чіткого й охайного почерку, а також розвиватиме дрібну моторику. Цікаві завдання допоможуть вашому малюку навчатися із задоволенням. Прописи містять завдання, що допоможуть дитині розробити дрібні м'язи руки і досягти правильної координації пальців під час письма. Виконуючи кожну вправу, малюк легко опанує перші навички письма, малювання обведення. Це сприятиме розвитку основних вікових навичок - дрібної моторики, уваги логіки тощо.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.