Бойко Олександр «Історія України. 8-ме видання, перероблене, доповнене»

Комплектація книг Академія 1 робочий день!

Опис
Цьому виданню підручника «Історії України», як і попереднім, притаманні концептуально-смислова самодостатність, аналітичність, науково коректне мислення, виважений виклад дискусійних проблем і лаконічне слово автора. Системний погляд на події та явища, врахування новітніх досягнень історичної науки, залучення відомостей і фактів з раніше недоступних джерел, розкриття передумов і причин неоднозначного сприйняття суспільством, історичною наукою деяких подій і явищ надає йому сили обізнаного і розсудливого співрозмовника для кожного, хто зацікавлений пізнати історичний шлях України і здобути цілісне його розуміння. Підручник адресований студентам закладів вищої освіти, прислужиться вчителям закладів загальної середньої освіти й усім, хто не байдужий до минулого та сучасних процесів в Україні.
Що ще купити
Сучасний англо-український та українсько-англійський словник

Зубков М.

Сучасний ...
348 грн.
Купити
Буквар для дошкільнят: Читайлик. Великий формат

Федиенко Василий

Буквар для дошкільнят: ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.