Киенко Л.В. «Лічба з наліпками»

Комплектація книг Торсинг 1 робочий день!

Опис
Завдання цього посібника спрямовані на розвиток математичних здібностей дитини. За допомогою запропонованих вправ вивчить цифри, додавання та віднімання в межах 10, складання задач, запам'ятає склад числа. Діти від природи можуть швидко запам'ятовувати нову інформацію, тому за допомогою ігрових завдань, вони швидко опанують основи лічби та розв'язування задач. Не поспішайте підказувати! Ви, у разі необхідності, можете направити їхні міркування навідними питаннями. Не забувайте хвалити дитину, якщо все вдається. Не перевантажуйте дитину, враховуйте індивідуальні особливості малюка. Звертаємо увагу – навчання має викликати тільки позитивні емоції, тому ми пропонуємо в посібнику використовувати при розв'язуванні деяких задач наліпки, які перетворять навчання у захоплюючу гру. Увага! Всі текстові завдання призначені для читання дорослими.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.