Аллина О.Г. «Логіка з наліпками»

Комплектація книг Торсинг 1 робочий день!

Опис
Завдання цього посібника спрямовані на розвиток логічного мислення дитини. За допомогою запропонованих впав дитина навчиться порівнювати, зіставляти та синтезувати інформацію, оцінювати доводити та перевіряти усі висунуті припущення і висновки. У навчанні важливим є сам процес розміркування. Діти від природи мають гнучке мислення і неабияку інтуїцію, вони швидко пропонують способи розв'язування задач. Не поспішайте підказувати! Ви, у разі необхідності, можете направити їхні міркування навідними питаннями. Не забувайте хвалити дитину, якщо все вдається. Не перевантажуйте дитину, враховуйте індивідуальні особливості малюка. Звертаємо увагу – навчання має викликати тільки позитивні емоції, тому ми пропонуємо в посібнику використовувати при розв'язуванні деяких задач наліпки, які перетворять навчання у захоплюючу гру. Увага! Всі текстові завдання призначені для читання дорослими.
Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
51 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.