Бенджамін Артур «Магія математики. Як знайти x і яка від того буде користь»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Магія математики - це підручник з математики, який ви хотіли б мати в школі. Використовуючи чудовий асортимент методів - від прикладів з кульками морозива до вимірювання гір і створення чарівних квадратів, ця книга охоплює основні математичні сфери, включаючи арифметику, алгебру, геометрію та обчислення, плюс числа Фібоначчі, нескінченність і, звичайно, математичні магічні трюки. Артур Бенджамін, відомий в усьому світі як "математичний чарівник", поєднує математику та магію, щоб зробити предмет веселим, привабливим і однаково легким у розумінні як для фанатів математики, так і для тих, кого вона лякає. "Час від часу математичні та інші наукові періодичні видання проводять серед своїх читачів опитування на тему вибору найкрасивішого рівняння. І щоразу лідером виявляється це дивовижне рівняння, яке називають тотожністю Ейлера"
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
154 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.