Курганова Наталья «Мій друг Питайко. 3 клас»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис

«Мій друг Питайко» — універсальна збірка, яка містить найкращі твори, запропоновані програмою для позакласного читання в початковій школі. Жанрове різноманіття поданих текстів допоможе виховати літературний смак у дитини й заохотити її до читання. Але головна особливість цієї книги — наявність інтерактивного героя, який навчає аналізувати прочитане, пояснювати матеріал іншим, тобто перетворює учня на вчителя, виводить із пасивної позиції навчання в активну. Ця методика має підтвердження в дослідженнях психологів та викладачів, вона сприяє найкращому засвоєнню та запам’ятовуванню інформації.

Дослідження, проведені психологами та вчителями-практиками, підтверджують, що найкраще діти сприймають матеріал, коли самі когось навчають. Саме тому автор серії книг, учитель з багаторічним досвідом викладання Наталя Курганова, вводить інтерактивного героя — інопланетянина Питайка. Разом з Питайком діти прогнозовано матимуть високий результат навчання! Подробнее:

Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
51 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.