Стюарт Іен «Неймовірні числа професора Стюарта»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Ця книжка вражає, ви й незчуєтеся, як полюбите чарівний світ чисел! Для багатьох з нас світ математики — це темний ліс, сповнений незбагненних і химерних понять. «Неймовірні числа професора Стюарта» є тим компасом, що допоможе не загубитись у цих нетрях і зрозуміти світ чисел. З притаманною науковцю дотепністю, Іен Стюарт висвітлює дивовижні властивості чисел, загадку куба Фібоначчі, оповідає історію видатних математичних проривів від давнини й до сьогодні, розкриває секрети математичних кодів, шифрів та cудоку, четвертого виміру, кубика Рубіка та гри в «15», пояснює, як одна нескінченність може бути більшою за іншу та показує, що математика є невід’ємною частиною нашого життя.
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
136 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.