Рід Майн «ОЦЕОЛА, ВОЖДЬ СЕМІНОЛІВ»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Ця книга містить адаптований текст пригодницького роману «Оцеола, вождь семінолів» (1859) видатного англо­ірландсько­американського письменника Томаса Майна Ріда (1818–1883). Події розгортаються у 30­х рр. ХІХ ст. у Флориді під час Другої семінольської війни. Джордж і Віргінія Рендольфи, діти збіднілого плантатора, предками якого були індіанці, знайомляться з благородним Пауелло (Оцеолою), який виявився вождем племені семінолів. Головна інтрига твору пов’язана з трагічним коханням Віргінії й Оцеоли та боротьбою Джорджа за право взяти за дружину індіанку Маюмі. Текст супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння змісту прочитаного, відпрацювати та закріпити лексику й граматичні конструкції, сприяти розвитку мовленнєвих навичок і творчих здібностей у дітей. Вправи розроблено з урахуванням сучасних вимог методики викладання іноземних мов. До книги додаються підсумковий тест і англо­український словник. Призначена для учнів загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, а також широкого кола читачів, які вивчають англійську мову самостійно.
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.