Збірник «ПІДРУЧНИК ВОДІЯ + безкоштовні онлайн додатки»

Комплектація книг Литера 1 робочий день!

Опис
Підручник створено відповідно до Типової навчальної програми підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів, затвердженої постановою КМУ № 229 від 02.03.2010. У цьому підручнику зібрано всі матеріали, які потрібні для навчання майбутнім водіям. Це видання допоможе не тільки успішно підготуватися до іспитів в автошколі та сервісному центрі МВС, а й упевнено керувати транспортним засобом. Видання буде корисним викладачам та слухачам автошкіл і курсів з підготовки водіїв, учням, які вивчають автосправу, студентам ВНЗ, які навчаються за відповідними напрямами підготовки, для проведення занять з перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв у навчальних закладах незалежно від їхнього статусу і підпорядкованості. За QR-кодами можна завантажити безкоштовні електронні додатки:
  • «Проїзд перехресть», «Аварійні ситуації та як їх уникнути», «Поради водію сучасного автомобіля»
  • 6 відеоуроків до відповідних тем
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.