Ллойд Сет «Програмуючи Всесвіт. Космос - квантовий комп’ютер»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Чи є щось спільне між Усесвітом і бітом? Усесвіт — це найбільше з усього, що існує в природі, тоді як біт — найменша частинка інформації… і водночас — фундамент Усесвіту. Кожна молекула несе в собі біти інформації. Навіть яблуко, що лежить на вашому столі, містить кілька видів інформації. Проте тільки завдяки відкриттю й розвитку квантових комп’ютерів вдалося зрозуміти, яким чином ця інформація реєструється та обробляється. Усесвіт — це гігантський квантовий комп’ютер, який створює все, що ми бачимо довкола. Складні системи, галактики, планети, життя, мова, людина, суспільство, культура — усе це завдячує існуванням природній здатності матерії та енергії обробляти інформацію. Обчислюючи її, Всесвіт створює нас. Він працює як величезна космічна програма. Залишається тільки дізнатися: хто ж тоді програмує сам Всесвіт?..
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
136 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.