Ковалева Т. «Російсько-український,українсько-російський словник»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
«Російсько-український і українсько-російський словник» охоплює лексику всіх стилів і літературних жанрів сучасних україн­ської і російської мов. Словник містить близько 50 000 слів з перекладом, велику кількість фразеологізмів та ілюстрації перекладу окремих словосполучень російської і української мов, що дозволяє повніше відобразити їх лексичний склад, який сформувався на початку ХХІ століття. У словнику подається загальновживана лексика, основні терміни науки і техніки, слова, що позначають явища і реалії сучасного культурного і суспільного життя України і Росії. Значне місце у словнику належить термінам і багатозначним словам, які увійшли до української і російської літературних мов протягом останнього десятиліття і позначають поняття, пов’язані з економікою, політикою, комп’ютерною технікою, промисловістю, спортом, кулінарією, модою, музикою, дозвіллям. Крім того, словник містить незначну кількість розмовних, просторічних і застарілих слів, які можуть вживатися у творах художньої, науково-популярної літератури, публіцистиці. Словник розрахований на широке коло читачів, а також на філологів, перекладачів, працівників видавництв. Стане він у пригоді й учням шкіл, студентам вищих навчальних закладів будь-якого профілю.
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.