Вайнштейн Ерік «Ruby для дітей. Магічний вступ до програмування»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
Ви готові освоїти нову мову програмування? Проста у вивченні, цікава у використанні мова програмування Ruby ідеально підходить для початківців. У цій книжці Ruby запрошує вас у фантастичну подорож разом із веселими героями і справжніми чарівниками. Вирушайте у фантастичні пригоди разом з Рубеном і Скарлет, й здобудете практичні навики у програмуванні, а саме навчитеся: використовувати базові поняття у програмуванні, такі як змінні, символи, масиви та текстові рядки; працювати з асоціативними масивами в Ruby, аби створити власне меню сніданку; керувати потоком виконання коду за допомогою циклів та умовних операторів, щоби допомогти королівському сантехнікові; перевіряти свої шалені ідеї в IRB та зберігати свої програми у якості скриптів. По дорозі зустрінете дивовижних персонажів із справжнього Королівства: королеву-хакерку, Майже білу лицарку та менестреля-мандрівника. Ваше завдання — освоїти важливі навички, створювати цікаві речі і пишатися собою!
Що ще купити
Свинка Пеппа. Моя улюблена книжка

Сборник

Свинка Пеппа. Моя улюблена ...
315 грн.
Купити
Сучасний англо-український та українсько-англійський словник

Зубков М.

Сучасний ...
306 грн.
Купити
Буквар для дошкільнят: Читайлик. Великий формат

Федиенко Василий

Буквар для дошкільнят: ...
264 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.