Марофеєва Н.Ф. «Угорська мова: самовчитель»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Займаючись лише 35 хвилин щодня за методом швидкого навчання, вже через 6 тижнів ви знатимете всі найуживаніші слова і вислови для того, щоб говорити впевнено. Завдяки цьому курсу ви зможете вивчити слова і фрази, які стануть у пригоді вам під час поїздки за кордон, спілкування з угорцями, розумітимете відповіді на ваші запитання, уникнувши нудної і складної граматики. Експрес-картки, подані у кінці книги, зроблять навчання легким і приємним. А завантаживши аудіододаток до самовчителя, розміщений у вільному доступі на сайті видавництва, ви зможете тренувати правильну вимову та швидко набути навички усного мовлення. Для всіх, хто прагне швидко навчитися розмовляти по-угорськи і розуміти угорську мову.
Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
51 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.