Богданова Олена «Словник фразеологізмів та сталих виразів сучасної української мови. 5-11 клас»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Словник тлумачить значення найбільш уживаних фразеологізмів та ілюструє їх цитатами з художньої й публіцистичної літератури, зокрема крилатими виразами, українськими ідіомами, стійкими народними порівняннями, латинськими афоризмами тощо. Відповідає вимогам нової редакції «Українського правопису» 2019 року. У Словнику подано значення фразеологічних зворотів, описано їхнє реальне функціонування, граматичну й стилістичну характеристику, наведено синонімічні вислови. Автори поставили собі за мету запропонувати читачеві найуживаніші вирази української мови. Адже правильність — не єдина риса добірної мови, яка має ще бути виразною та експресивно багатою. Цей Словник пропоновано широкому загалу читачів і, передусім, учнів. Саме цим і зумовлені певні обмеження у доборі фразеологізмів та їхніх форм. Дбаючи про раціональний спосіб розміщення виразів та зручність користування Словником, автори обрали принцип подачі фразеологізмів за абеткою. Видання стане у пригоді учням середньої школи, учителям, а також усім, хто цікавиться вивченням рідної мови.
Що ще купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.