Журенко О. «Словник труднощів сучасної української мови. 5-11-й класи»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Чи знаєте ви, коли слід уживати слово вирізнятися, а коли — відрізнятися, коли — пригода, а коли — нагода? Чи завжди ви впевнені в написанні слів, що нерідко спричиняють труднощі не лише користувачам-практикам, а й досвідченим мовознавцям? Чи зможете ви швидко пояснити, чим різняться вагання й коливання, усмішка й посмішка, займати й обіймати, здібний і здатний? Переконатися у правильності відповідей вам допоможе цей словник. Кожна словникова стаття починається з пари або трійки пояснюваних слів, поданих у початковій формі. У пояснюваних словах позначено наголос. Далі подано тлумачення слова і наведено приклади його вживання в реченні. Окрему увагу приділено термінам, про які слід пам’ятати, коли працюєте з науковими текстами. У книзі запропоновано найновіші рекомендації знаних стилістів української мови щодо слово- і терміновживання, словотворення, перекладу. Для вчителів української мови та літератури. Видання також стане у пригоді учням середньої школи, а також тим, хто прагне пізнати тонкощі правильного вживання українського слова. Словник відповідає вимогам нової редакції Українського правопису 2019 року.
Що ще купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.