Вербич С. «Спілкуймося правильно УКРАЇНСЬКОЮ»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Пропонована книжечка є довідником-порадником із нормативного (літературного) слововживання. У ній зібрано найпоширеніші приклади відхилень від лексичних норм сучасної української літературної мови на рівні різних частин мови й наведено правильні словоформи. Також звернуто увагу на потребу уникнення в літературному мовленні плеонастичних зворотів (значеннєвих дублетів), розуміння значення слів-омонімів та паронімів, порушено питання доцільності вживання в конкретному випадку іншомовного слова, якщо воно має український відповідник. Книга адресована учням, студентам, абітурієнтам, а також усім, хто дбає про культуру усного та писемного мовлення.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.