Збірник «Сучасна українська літературна мова»

Комплектація книг Литера 1 робочий день!

Опис
У посібнику, відповідно до типової програми з курсу "Сучасна українська літературна мова", компактно репрезентовано розділи "Фонетика і фонологія"; "Орфоепія"; "Графіка й орфографія"; "Лексикологія і фразеологія"; "Лексикографія"; "Морфеміка"; "Словотвір"; "Морфологія"; "Синтаксис і пунктуація". Мовна теорія, викладена описово й у вигляді таблиць і схем, супроводжується блоками за питань та завдань для самоконтролюю. завершують посібник тестові завдання, що охоплюють основні питання лінгвістичної теорії. Для студентів філологічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Може бути корисний для тих, Хто самостійно підвищує знання з української мови.
Що ще купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.