Збірник «Тести малюкам 2-3 років»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

З невеликих джерел починаються могутні ріки. Світові відкриття — з таблиці множення. Все має свій початок, свій старт.

Ця книжка пропонує вам, наші дорогі батьки, початкові заняття, веселий старт — хіба він може бути іншим для 2–3-річних дітей? — всебічного розвитку вашої дитини.

Зрозуміло, що для діток цього віку розвивальна книга повинна обов’язково включати вправи на розвиток уваги, моторики, уяви, давати первинні уявлення про лічбу. Та вправи у нас не самоціль, а гра, цікаві заняття для стимулювання кмітливості, мислення, розвитку мовлення. Крім того, за допомогою збірки завдань «Тести малюкам. 2–3 роки» дорослі перевірять рівень знань маляти, а також зможуть з’ясувати, в чому маленький учень зазнає труднощів, і надалі допомогти йому. Навчаючись із дитиною за книгою тестів, батьки можуть не лише стимулювати ранній розвиток малюка, дати нові знання, а й організувати цікаве та корисне дозвілля.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.