Збірник «Тести малюкам з наліпками. 2-3 роки»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Новинка видавництва «Пегас» - пропонована розвиваюча книга для дітей 2-3 років «Тести малюкам з наклейками» - має дві характерні особливості, що відрізняють її від подібного роду видань.

По-перше, вона охоплює усі базові компоненти раннього розвитку дитини:

Розвиток уваги, пам'яті й мовлення;

Підготовка руки до письма;

Розвиток логічних та математичних здібностей;

Активізація творчого мислення.

Останнє є лейтмотивом, якщо хочете, атмосферою даного видання.

По-друге, в цій книзі для малят - дуже зрозумілі, прості сюжети малюнків до розвиваючих завдань. У них тільки те, що дитина зустрічає й бачить безпосередньо навколо себе: квіти, дерева, іграшки, рибки, побутові предмети, персонажі найвідоміших казок і дуже добрі привітні тварини. А радісні, світлі тони ілюстрацій допоможуть створити потрібний настрій для творчості.

Дитяча творчість – ось до чого закликає на кожній своїй сторінці в кожному своєму малюнку цей розвиваючий посібник для дітей від 2 років. Саме з цією метою в кінці книги розміщені наклейки, працюючи з якими, малюк буде не просто виконувати завдання і вправи, але, перш за все, грати у виконання завдань.

Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
51 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.