Збірник «Тести малюкам з наліпками. 3-4 роки»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Тести малюкам з наліпками. 3-4 роки (64 сторінки + 4 листи з наліпками)

У пропонованому новому виданні, що розвиває основні навички дошкільної освіти, на допомогу дітлахам поспішають такі помічники, з якими будуть до снаги будь-які найскладніші завдання і вправи.

А завдання в цій книзі для дітей 3-4 років для раннього розвитку, дійсно, дуже серйозні. Стоп, друзі, не лякайтеся! Серйозними вони є виключно за своєю тематикою:

Розвиток мислення;

  • Математичні навички;
  • Підготовка руки до письма;
  • Розвиток мовлення;
  • Тренування уваги та пам'яті

А от за змістом усі завдання в наших тестах носять ігровий, захоплюючий і навіть веселий характер. Погодьтеся, шановні дорослі, не може бути в нудьзі розвитку пам'яті та математичних здібностей! Такі заняття лише «для галочки».

Тому-то й поспішають в наших тестах до малечі іграшки, свійські та дикі тварини, звичайно ж, добрі й кумедні клоуни на арені цирку, квіти, пташки. А ще одяг, посуд, навіть музичні інструменти і сам Новий рік!

Все перелічене вище – розділи змісту даних тестів для дошкільнят. А ще малюків зацікавлять дуже яскраві, різнокольорові тематичні наліпки. Із їх допомогою саме слово «завдання» залишиться лише для батьків і вихователів, а для дитини визначальним словом у тестах з наклейками буде «гра», цікава і захоплююча уяву. Гра - це саме те, що потрібно для інтерактивного творчого навчання.

Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
58 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.